Prodat Vila, San Pedro, Belize City, Belize, Nunez Properties, North San Pedro

Prodat - Cod. 31495

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 167.23 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 1

Krásná 3-ložnicová nábřeží
K prodeji podle vlastníka
V San Pedro, Belize.

Tato vila se třemi ložnicemi, dvěma koupelnami, soukromým nábřežím, dokončená v březnu roku 2017, má nádherný výhled z pohodlí vašeho domova nebo soukromé paluby směřující na sever. S více než 1800 čtverečních stop obytného prostoru, otevřený koncept, obývací pokoj s jídelnou a kuchyní. Tato plně zařízená vila je nově postavená, s plochou obrazovkou, skříněmi na zakázku z místního tvrdého dřeva, plně vybavenou kuchyní s nádobím, nádobím a spotřebiči. Ložnice a koupelny jsou moderní a stylové s ložním prádlem - připraveny pro vaši příjezd. Velké kryté paluby jsou vyzdobeny nad vodou a poskytují tomuto venkovnímu obytnému prostoru jedinečný pocit pohodlí a klidu, na rozdíl od čehokoliv jiného.
Můžete také relaxovat a vychutnat si koktejly nebo večeři na krytém terase. Obrovská plochá střecha je vybavena vestavěným osvětlením a přístupem k vodě, což umožňuje přizpůsobitelný prostor s nádherným výhledem na 360 stupňů.
Tato vlastnost se nachází jen kousek od veškeré občanské vybavenosti včetně trhů a restaurací a jen něco málo míle od centra města. Je to soukromé dělení s hlídkovou ochranou. Nemovitost má nové elektrické a vodní instalace s optickým kabelem a internetový servis je k dispozici.
Ať už hledáte druhý domov v ráji nebo jste připraveni se přestěhovat a užívat si života na ostrově, tento dům je pro vás ideální!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB