Prodat Jiné (Pozemky), Chunox Village, Corozal Town, Belize, Chunox, Corozal District, Belize C.A

Prodat - Cod. 36808

  • Typologie: Jiné (Pozemky)
  • Oblast: 38040.500 m²
  • Pocet pokoju: NA
  • Podlazí: NA

Plocha se nachází 1/2 ve městech Chunox a polovina mimo hranice města. Kuchyňská voda by mohla být dovážena z vodovodu Chunox. Cesta k řece je vládní silnice a elektřina se očekává, že se rozšiřuje po silnici, jak se vesnice rozšiřuje. Nejbližší soused je zhruba 1/2 míle daleko.
       Řeka spojuje lagunu Progresso s Lagunou Seca, která je mezi nimi vzdálena 7 kilometrů. Nemovitost je asi 2 bloky od Laguna Seca, která se vypouští do zálivu Chetumal a Karibského moře. Jedinečnou vlastností řeky je to, že to proudí oběma cestami, podle přílivu.
       9,4 akrů je rozděleno zhruba na třetinu. Tři hektary jsou v parku jako atmosféra, s trávníkem trávy (jako je uvedení zelené trávy) nejblíže vodě. Bermudská tráva vzkvétá dále od vody. Tam jsou zralé kuličky stromů dotovat zbytek vrcholu ekosystému, s stezky a otevřené oblasti kolem některých z nich. Východní hranice je zarostlá státní silnice, která byla před 20 lety řídká. Dnes je tunel po vegetaci. Stejné pro jižní hranici.
Nedávné vyčištění zanechalo několik vyhořelých záplaty, ale trávník tiff už se vrací. Opuštěná komunita Mayů může být prozkoumána z řeky, která vede směrem k laguně Progresso, která je vzdálena zhruba 2 km od hotelu. Hodně práce bylo provedeno a majetek byl udržován čistý a připraven k rozvoji.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB