Prodat Vila, San Pedro, Belize City, Belize, North San Pedro

Prodat - Cod. 31383

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 167.23 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 1

Tato ložnice, dvě koupelna, soukromá nábřeží vila dokončena v lednu roku 2017 má nádherný výhled na západ slunce z pohodlí vašeho domova nebo soukromé paluby směřující na západ. S více než 1800 čtverečních stop obytného prostoru, otevřený koncept obývacího pokoje - kuchyně . Tato plně zařízená vila je nové stavby s plochou obrazovkou tv, na zakázku skříně místního dřeva Nargusta, plně vybavená kuchyň s nádobím, nádobí a spotřebiči. Ložnice a koupelny jsou moderní a stylové s ložním prádlem - připraveny pro vaši příjezd. Samostatná garáž s místností pro uložení kajaků, jízdních kol atd. Velký krytý paluba je umístěn nad vodou a poskytuje tomuto venkovnímu obytnému prostoru jedinečný pocit pohodlí a klidu, na rozdíl od čehokoliv jiného. Obrovská plochá střecha je vybavena vestavěným osvětlením a přístupem k vodě, což umožňuje přizpůsobitelný prostor s nádherným výhledem na 360 stupňů.
Tato vlastnost se nachází jen kousek od veškeré občanské vybavenosti včetně trhů a restaurací a jen něco málo míle od centra města. Je to soukromé dělení s hlídkovou ochranou. Nemovitost má nové elektrické a vodní instalace s optickým kabelem a internetový servis je k dispozici.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB